• ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
Παρέχουμε τεχνική υποστήριξη σε όλα μας τα προϊόντα άμεσα είτε έμμεσα από εξωτερικούς μας συνεργάτες.
Όλα τα προϊόντα του ηλεκτρονικού καταστήματος συνοδεύονται με την εγγύησή τους η οποία είναι η απόδειξη ή το τιμολόγιο αγοράς.
Εάν επιθυμείτε να δηλώσετε κάποιο τεχνικό πρόβλημα για οποιοδήποτε προϊόν προμηθευτήκατε από την smart-solar ,παρακαλούμε επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 2310-600.809 ή πατήστε εδώ για να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας.

• ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Μπορείτε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά στο 2310-600809 από τις 8.30π.μ έως τις 16.30μ.μ ή με e-mail στο [email protected] ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στην ιστοσελίδα μας .

• ΜΕΛΕΤΗ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΟΝΟΜΩΝ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ

Έπειτα από ενημέρωση των αναγκών σας ,σας προτείνουμε το σύστημα που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του χώρου σας ( σκάφος, τροχόσπιτο, εξοχικό, μόνιμη κατοικία κ.ά.)

• ΜΕΛΕΤΗ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΩΝ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΗ NET-METERING

Με επίσκεψη στον χώρο του έργου,οικονομοτεχνική μελέτη,διαδικαστικά με ΔΕΗ,προμήθεια προϊόντων,μεταφορά και εγκατάσταση αυτών.

• ΕΛΕΓΧΟΣ & ΕΠΙΣΚΕΥΗ INVERTER ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

Αναλαμβάνουμε τον έλεγχο και επισκευή μετατροπέων/inverter όλων των κατασκευαστικών οίκων καθώς επίσης και τεχνική υποστήριξη. Για πληροφορίες καλέστε στο 2310-600809 ή με email στο [email protected]